< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

08.09
2018
El Jovent Republicà del Maresme i Baix Besòs tornem al carrer per a cridar a la participació massiva dels actes del proper 11 de setembre; una jornada per reivindicar la llibertat dels presos polítics i la implementació de la República.

El Jovent Republicà del Maresme i Baix Besòs tornem al carrer per a cridar a la participació massiva dels actes del proper 11 de setembre; una jornada per reivindicar la llibertat dels presos polítics i la implementació de la República.

Resistència, lluita i llibertat! 🔊
Enguany celebrem la diada de l'11 de setembre en unes condicions anòmales de repressió per part de l'Estat espanyol, que no va dubtar en atacar a la població que l’1 d’octubre de l’any passat va voler exercir el seu dret a decidir i que va empresonar i forçar a l'exili als líders polítics que van permetre que es complís la voluntat del poble de Catalunya.

La passada tardor el jovent vam ser la peça essencial de les mobilitzacions. Amb l’ocupació durant 10 dies de l’edifici històric de la Universitat de Barcelona, amb les jornades de vagues estudiantils i la manifestació juvenil més gran mai vista a la història del nostre país. I, per descomptat, tenint un paper protagonista l’1 d’octubre i els dies previs, ocupant col·legis electorals i fent el possible perquè el referèndum se celebrés amb normalitat.

Per què nosaltres, joves, som imprescindibles l’11S?

Som imprescindibles per passat, per present i per futur. Som imprescindibles per passat perquè hem de dignificar la memòria de tothom qui ens precedeix i que ho va donar tot per construir un país que assegurés la igualtat, la llibertat i la fraternitat de totes les persones que hi formen part.
Som imprescindibles per present, perquè el jovent som la punta de llança de qualsevol canvi social. Només si estem conscienciats i organitzats podrem guanyar la partida a l’estat espanyol. Depèn de nosaltres tombar definitivament l’estat.
Som imprescindibles per futur, perquè hem de construir el país que els joves ens mereixem i somiem: un país democràtic i lliure, sense desigualtats socials i que garanteixi la vida digna a la ciutadania.

En definitiva, volem un país del que puguem sentir-nos orgulloses i orgullosos. Només resistint i lluitant aconseguirem la llibertat.

L’11s anem a Barcelona i siguem partícips. L’11 de setembre Resistència, Lluita i Llibertat. Visca Catalunya i visca els Països Catalans.

El Jovent Republicà al mirador de Montgat El Jovent Republicà al mirador de Montgat

ARTICLES RELACIONATS